Verzenden

Verzendingen

Op werkdagen (ma t/m vr) worden de binnen gekomen betalingen rond 15.00 uur gecontroleerd, de toestellen welke voldaan zijn worden diezelfde dag verzonden. Wij maken altijd gebruik van de pakketdienst van PostNL.


Verzendkosten binnen Nederland

Binnen Nederland brengt Phone Tunes International Communications geen verzendkosten in rekening.


Verzendkosten naar het buitenland

Wanneer u een artikel naar het buitenland verzonden wilt hebben dan is dat geen enkel probleem, alleen versturen wij geen artikelen buiten de EU. Wij zullen voor alle verzendingen naar het buitenland een buitenlandtoeslag in rekening brengen van 10,00 euro.


Levertijd binnen Nederland

Uit ervaring weten wij dat een toestel welke voor 16.00 uur door ons verzonden wordt, meestal de eerst volgende dag bezorgt wordt (m.u.v. zondag, maandag en feestdagen, op deze dagen bezorgt PostNL niet). Dit is echter geen garantie, de post kan door allerlei omstandigheden vertraging oplopen, waar wij verder geen invloed op hebben. U ontvangt van ons altijd een track and trace code zodra het pakket verzonden is. Hiermee kunt u online het pakket volgen.


Levertijd in het buitenland

Uit ervaring weten wij dat wij nooit duidelijk aan kunnen geven wanneer een pakket in het buitenland bezorgt wordt. De post kan door allerlei omstandigheden vertraging oplopen, waar wij verder geen invloed op hebben. U ontvangt van ons altijd een track and trace code zodra het pakket verzonden is. Hiermee kunt u online het pakket volgen.

Retourneren

Niet tevreden over een artikel dat u heeft besteld via deze website? Geen probleem, wij zijn de moeilijkste niet.


Een artikel terugsturen

Nadat u het artikel ontvangen heeft, heeft u 14 dagen de tijd om deze terug te sturen. Zodra wij het artikel van u terug hebben ontvangen zullen wij het totale aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Wij adviseren u het artikel goed te verpakken en verzekerd op te sturen, zo bent u er zeker van dat u geen verlies maakt zodra het artikel beschadigd of zoek raakt tijdens het transport. U blijft verantwoordelijk voor het artikel zolang wij deze niet ontvangen hebben. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening!


Voorwaarden?

U kunt een artikel bekijken, precies zoals in de winkel ook het geval zal zijn. Het in gebruik nemen van het Product, het installeren en/of updaten van de software en bellen vallen hier niet onder. Verder is het van belang dat de verpakking onbeschadigd is en het product in precies dezelfde staat verkeert als toen deze door ons verkocht werd. U kunt de voorwaarden van het herroepingsrecht (bedenktijd) ook nalezen in onze algemene voorwaarden


Wat als ik niet aan de voorwaarden voldoe?

U kunt een artikel altijd aan ons retourneren, mits dit binnen de 14 dagen bedenktijd valt, ook wanneer u niet aan de voorwaarden voldoet. In dat geval zullen wij het artikel bekijken en de eventuele waardevermindering berekenen, het resterende bedrag zal z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort worden op uw rekening.


Hoe te handelen om een artikel terug te sturen?

  • Vul het Retourformulier in.
  • Nadat wij uw retouraanvraag met een geldige reden ontvangen hebben, nemen wij zsm. contact met u op.
  • Verstuur het pakket naar het adres wat u van ons ontvangt (ons advies is om dit aangetekend of verzekerd te doen).